Onze waardevolle partners

Bij kWh Garant zijn we blij met onze geweldige partners. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we jou de beste zonne-energiesystemen aanbieden, inclusief onderhoud, service en keuringen. Samen zorgen we voor slimme en duurzame oplossingen. Ontdek hoe onze partners bijdragen aan ons gezamenlijke succes!

Symbool voor samenwerking en partnerschap bij kWh Garant

Kwaliteit & Veiligheid

LG-logo, partner van kWh Garant

LG Electronics

Leverancier

Leverancier van hoogwaardige hardware voor zonne-energiesystemen.

Logo van Stichting Elektroveiligheid Nederland, partner van kWh Garant

Stichting Elektroveiliigheid Nederland

Inspectie en Keuring

Partner voor het inspecteren en keuren van zonnepanelen volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Kwaliteit Hardware

Bij kWh Garant vertrouwen we op de hoogwaardige producten van LG Electronics. Hun innovatieve technologieën en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat jij altijd de beste oplossingen krijgt. Dankzij onze samenwerking met LG kunnen we diensten aanbieden die efficiënt, duurzaam en van de hoogste kwaliteit zijn. Samen blijven we streven naar verbetering en innovatie, zodat jij kunt genieten van de beste zonne-energie ervaring.

LG Electronics staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Deze toewijding sluit perfect aan bij onze eigen waarden en doelen. Door samen te werken met een marktleider zoals LG, kunnen we voortdurend verbeteringen doorvoeren en ervoor zorgen dat onze klanten profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie.

Onze partnerschap met LG stelt ons in staat om je niet alleen de beste producten te bieden, maar ook de beste service en ondersteuning. Samen streven we naar een duurzame toekomst, waarin zonne-energie een centrale rol speelt. Bij kWh Garant kun je rekenen op een combinatie van uitstekende producten en een ongeëvenaarde klantenservice, dankzij onze samenwerking met LG Electronics.

Veiligheid Inspectie & Keuring

Stichting Elektroveiligheid Nederland

Bij kWh Garant hechten we veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Daarom werken we samen met Stichting Elektroveiligheid Nederland voor de PVZeker inspectie van onze zonnepaneelinstallaties. Hun expertise en strikte naleving van veiligheidsnormen zoals NEN 1010, NEN 3140, en NEN-EN-IEC 62446-1 zorgen ervoor dat jij altijd een betrouwbaar en veilig systeem krijgt.

Stichting Elektroveiligheid Nederland staat bekend om hun toewijding aan elektroveiligheid en nauwkeurigheid. Deze toewijding sluit perfect aan bij onze eigen waarden en doelen. De PVZeker inspectie, ontwikkeld door hun technische commissie, borgt de veiligheid van onze installaties. De stichting houdt toezicht op de uitvoering en hanteert een ‘vier-ogen-principe’ bij de controle van het inspectierapport, wat zorgt voor een onafhankelijk en betrouwbaar beoordelingscriterium.

Onze samenwerking met Stichting Elektroveiligheid Nederland stelt ons in staat om niet alleen de beste producten te bieden, maar ook de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Samen streven we naar een toekomst waarin zonne-energie veilig en toegankelijk is voor iedereen. Bij kWh Garant kun je rekenen op een combinatie van uitstekende producten en een ongeëvenaarde klantenservice, mede dankzij onze samenwerking met Stichting Elektroveiligheid Nederland.